View Single Post
Vechi 01.01.2011, 16:25:56
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
la multi ani,sanatate si intelepciune din partea lui dumnezeu sa ai vesnic.
secte sau culte,este denumirea laica conforma cu anumite criterii care trebe indeplinite.vlad,oricine ataca cultul din care faci parte iti ataca credinta ta,deci pe tine personal.in aceasta situatie,fiecare credincios reactioneaza in raport cu credinta sa iar toleranta,dupa parerea me,nu face cinste persoanei careia i se adreseaza.
referitor la scris,rugamintea mea este sa analizezi ce scriu,nu forma scrisului,litere mari sau mici.ce este important cu adevarat,scrisul sau credinta?eu cred ca important ptr.om, este credinta cu fapte,iar in vorbire nu folosesti litere mici sau mari.
La Mulți Ani, sănatate, numai pace și Dumnezeu să te ocrotească!
Eu fac cum mă învață Biserica. Dacă Biserica ne învață să ne ferim de erezii, atunci eu fug de ele...Îmi pare rău pentru cei abătuți și mă rog pentru ei și îi iubesc, dar nu pot accepta niciodată o erezie pentru că este riscul foarte mare ca să corupă tot mai mulți oameni neștiutori...De exemplu, în decurs de 20 de ani, numărul penticostalilor (îi dau mereu exemplu pe ei pentru că sunt cei mai numeroși dintre neoprotestanți) a crescut de la câteva mii la aproape 350 000 (în România). Există chiar numeroase localități mai mici în care 70-80% din populație este formată din penticostali...În ritmul ăsta, ortodocșii vor mai reprezenta în cateva decenii doar 60-70 % din populație...Plus că ei hulesc în ultimul hal ortodoxia (cel puțin așa făceau cei pe care i-am cunoscut). Nu mă înțelege greșit, te rog...Dar mă întristează că tot mai mulți oameni abandonează credința...E și vina noastră, într-o anumită măsură pentru că nu ne implicăm cum trebuie în conservarea valorilor ortodoxe.
Reply With Quote