View Single Post
Vechi 31.12.2010, 16:30:10
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Poate că ar fi desăvârșit dacă s-ar întoarce la credință! Fără credință nu prea ai cum să fii bun...Chiar dacă ai dragoste...Dragostea nu valorează nimic fără cedință. Nu se poate una fără cealaltă.
Desavarsit este doar EL! Noi tindem spre perfectiune dar n-o vom atinge niciodata!
Dar cu metodele astea "stilul smuls",niciodata nu vei reusi sa faci un ateu sa priveasca spre EL!
Nu stiu daca Dumitru73 este ateu sau nu, dar am vazut ca este OM! Si e un om bun,mult mai bun ca multi care cred ca daca citesc cele sfinte,daca merg la biserica si daca sunt ortodocsi, E SUFICIENT .Nu e suficient deloc! In primul rand, trebuie sa fii bun cu gandul, cu vorba si cu fapta! Si hai sa fim seriosi, poti sa faci asta si daca nu crezi in Dumnezeu! Pentru ca la un moment dat,vei intelege ca aceasta iubire curge de la EL prin tine! Tu o manifesti doar! Dumnezeu este in fiecare din noi,chiar daca stim sau nu asta,chiar daca recunoastem sau nu asta,chiar daca renegam sau nu asta!In toti este scanteia divina!Pentru ca TOTI suntem copii Lui.Si stii doar ca OITELE RATACITE(apropos de sectanti) sunt mai placute Domnului atunci cand se intorc acasa, decat cineva care niciodata NU a parasit Casa!
Incurcate sunt caile Domnului !
Reply With Quote