View Single Post
Vechi 31.12.2010, 12:35:17
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Superstitii si inventii de tot felul, daca este sa ni se intample lucruri, acestea se intampla din motive rationale ca niste repercursiuni ale altor lucruri. De fapt, lucrurile se cam leaga intre ele, nu conteaza timpul, spatiul sau, cahiar ziua, ele reprezinta evenimente trecatoare, apasatoare, imbucuratoare si oricum ar fi ele plasate pe acest pamant, doar evenimente.
Simplitatea poate fi un remediu de netagaduit in vindecarea propriului nesat .
Ce mai atata propaganda, atatea remedii inchipuite, atatea indeletniciri greoaie, cand totul, dar totul tine de lucrurile inconjuratoare, sa ne folosim si sa exploatam ceea ce detinem deja, nu sa visam ca natangii spre aspiratii asa zise superioare si, de multe ori bizare, trebuie sa fim sinceri cu noi insine si cu ceea ce avem si am facut posibilul sa avem.
Daca ceva merge prost, atunci fa o schimbare neaparat, de orice fel, sau poate mai multe schimbari mici, dar evidente, astea pot face minuni. Este o nebunie sa faci mereu acelasi lucru, dar sa te astepti la rezultate diferite.
Dar cel mai important, invata sa constientizezi si sa pretuiesti ceea ce ai deja, sa faci din ceea ce ai bogatia cea mai de pret fiindca, ignorand-o si risipind-o in neant, s-ar putea ca mai tarziu sa-ti pui cea mai fierbinte dorinta de anul nou, sa recapeti ceea ce nu ai apreciat...iubirea, sanatatea, intelepciunea si orice alt dar de nepretuit, insa oferit pe gratis de catre Dumnezeu.
Am fost la varsta de 33 de ani si...cred ca m-am aflat in stadiul in care mi-am spus ; " asadar, am plantat un copac, am facut o casa si am conceput un copil .......hai sa mai fac putina scoala ...", deci, e bine, e foarte bine si Multumesc Lui Dumnezeu.

Last edited by ory; 31.12.2010 at 12:46:00.
Reply With Quote