Citat:
În prealabil postat de andreicozia
La Multi Ani Melissa!
insa vad ca ai luat-o pe aratura ca schiorul cu pricina. De unde pina unde a stiut el ceea ce presupui tu?
El pur sisimplu a incercat sa-l evite(si nu trebuia). Ce ar fi facut este sa ia copilul pe sus in brate dupa care se opreau ei intr-un final in zapada, nu in copac.
Dar cine ar fi stiut.
Povestea este similara cazurilor de evitare a animalelor care trec soseaua.
Tu ce ai face? Ai izbi cu masina dobitocul care trece(giste, gaini, pisici, ciini, lupi, ratoni) sau ai vira si ai rade vre-o doi trei oameni de pe trotuar, asta in cazul in care nu ai intra intr-un copac?
|
La multi ani Andrei !:-) Nu te repezi la mine ca pestele la momeala,ca s-ar putea sa ramai agatat in ea!
Nu vorbeam de Serban Huidu, pentru ca la ora la care noi discutam, se stia demult ca NU A EVITAT pe nimeni, a pierdut pur si simplu controlul schiurilor si s-a izbit de un copac.
Vorbeam in general, continuare a ideii pe care am spus-o mai sus,ca Huidu mai repede ar salva un copil de la moarte( in cazul in care ar avea timp sa gandeasca si nu ar fi vorba de fractiuni de secunda cand poate nimeni nu stie de ce actioneaza intr-un fel sau altul) decat cineva care umbla cu biblia in buzunar.
Iar referitor la intrebarea pusa de colaps :
" Întrebarea e: Care dintre cele două vieți ?", a venit si raspunsul meu :
"Raspunsul e : Ambele vieti! ", pentru ca n-am inteles DESPRE care vieti vorbea, la ce facea referire.La asa intrebare,asa raspuns!. Si am facut ca in bancul cu submarinele.
Off-topic
Se intalnesc doua submarine.Unul intreaba :CATI? Celalalt raspunde :69.Primul intreaba :ce 69? Al doilea raspunde intreband :CE CATI?
:-) acum ai inteles???