Citat:
În prealabil postat de Melissa
Gresit.Oamenii il apreciaza ca face haz de necazul natiunii, cu mult umor si inteligenta!Daca societatea nu i-ar da motive, nu ar avea DESPRE CE face emisiunea!
|
Melissa, in primul rand un crestin NU are de ce sa priveasca la televizor. (ca tot aduci in discutie nivelul de credinta).
In al doilea rand, eu rar am privit programele lui huidu (cu ani in urma cand aveam si eu tv) si tin minte ca batjocorea preotii si biserica.
In al treilea rand, hazul de necaz nu duce la schimbare, ci la ACCEPTARE! Te rog sa vezi cum
biserica ortodoxa din Grecia a luat atitudine impotriva euromasoneriei, chemand credinciosii la credinta si la renuntare (asceza). Cred ca aceasta este o atitudine ortodoxa, nu sa razi prosteste in fata televizorului.
Si in timpul comunismului lumea facea bascalie. Dar oamenii adevarati au suferit pentru Hristos, nu au facut bascalie.
Sunt multe de spus..
Dar roaga-te pt Huidu.
Astept sa vad aceeasi efervescenta pe threadurile dedicate micutilor Siluan, Mircea Andrei etc... (copii nevinovati care sufera pentru rascumpararea pacatelor altora!)
(ps eu chiar ma gandeam zilele trecute sa deschid un thread despre experimentele de la Aiud si alte parti... dar cred ca nu este cazul. Clar!)