View Single Post
Vechi 29.12.2010, 19:07:22
redandrei90's Avatar
redandrei90 redandrei90 is offline
Member

Data înregistrării: 22.08.2009
Locație: Craiova
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tuty2010 Vezi mesajul
Deci asta e exemplu de adevarat crestin, ca sa stim si noi. Aha, deci Isus cand i-a iertat pe romanii care l-au rastignit ( pagani) a gresit, nu-i asa? N-a dat exemplu bun. Ar fi trebuit sa ii ierte doar pe evrei.

Si inca ceva: cand ne-a spus sa ne iubim dusmanii, nu vorbea serios, nu?

Intr-adevar, e cutremurator ca cineva care scrie, gandeste asa se poate numi crestin.
Gandeste-te putin acum daca raspunsul tau a fost pe placul lui Isus sau nu....., desi stiu ce vei raspunde.
Nu mai trag concluzii ca sunt trase de multa vreme. Cine are ochi sa vada, cine nu, asta e...

Revenind la acest subiect, eu nu stiu si nici nu ma intereseaza care a fost scopul aducerii acelei aratari in Biserica, dar stiu ca daca eu eram in Polonia as fi facut plangere impotriva acelui preot care a permis asa ceva, si exact astfel de atitudini voi avea si in Ro cand voi vedea ceva anormal. Slava Domnului ca nu mi s-a intamplat, si sper sa nu fie cazul vreodata.

Dar, intentia postarii acestor poze este malitioasa, mai precis nu se scapa nicio o ocazie de a lovi in BC, o atitudine "crestina"cum spuneam. Fara sa vreti ati devenit uneltele diavolului, si ce se mai bucura cand va vede...., dar mai grav este ca nu va dati seama.

De ce este malitioasa? Mie mi se pare ca s-a prezentat un caz real, concret, care s-a petrecut intr-o biserica catolica(se putea intamla oriunde). Iar aceasta modalitate cu maimutoi colorati de a chema copii in biserica contravine normelor morale. Sa te maimutaresti in fata altarului ca sa atragi, nu mi se are moral. Peste cateva zeci de ani o sa se organizeze stand-up comedy.

Apropo, mi se pare un pic deplasat comentariul tau la adresa noastra, nu sunteti cu nimic mai cu mots. Toti suntem pacatosi!
Reply With Quote