View Single Post
Vechi 29.12.2010, 10:32:22
Daniela26
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de St Ocea Vezi mesajul
Dumnezeu are un plan divin. In acesta suntem inclusi toti. Sa zicem, daca noi ne rugam la el si ne dorim ceva care nu face parte, sau e contrar planului sau divin, ce-o sa faca dumnezeu?
O sa schimbe planul sau perfect si frumos pentru tine un amarat? Pai logic ca nu ! Care e rostul in a fi dumnezeu, daca fiecare cersetor cu o carticica de rugaciuni de doi dolari poate veni sa-ti strice planul?
Am intrebat asa: "si daca rugaciunile nu-ti sunt ascultate?"
Mi s-a raspuns: " e voia lui, sa se faca voia lui"
Apai bine, dar daca e voia lui, atunci va face ce vrea el pana la urma, de ce naiba te mai obosesti sa te rogi?
Mi se pare o mare pierdere de timp.
N-am putea trece peste rugaciuni, direct la voia lui?
E foarte confuza treaba, nu?

Nu vreau replici la adresa mea vreau raspunsuri.
Daca nu stiti nu comentati.
De fapt stiti ceva? Faceti ce vreti, numai sa va simtiti bine ca v-ati spus oful.
Daca asta e atitudinea ta fata de noi, astia muritori, ca tine, se vede ca ai facut acest topic sa contrazici si sa jignesti pe cei care nu sunt de acord cu tine. Te crezi mai presus decat toti, a tot stiutor, iar pe ceilalti ii crezi idioti. Iti va veni vremea cand vei cadea de pe inaltul piedestal pe care te-ai urcat si iti reamintesc: cine cade de la inaltime, se loveste tare , tare, rau.
P.S.: Ce i-am spus lui disbel e perfect valabil si pt tine, nu ai pic de respect pt Dumnezeu. Ma intreb: Dormiti noaptea? Pun pariu ca nu nici somn nu aveti ca nu va lasa mandria sa aveti somn noaptea, ca oamenii normali.

Last edited by Daniela26; 29.12.2010 at 10:37:32.
Reply With Quote