Subiect: Intrebare
View Single Post
Vechi 28.12.2010, 22:48:05
SlimShady's Avatar
SlimShady SlimShady is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
am 3 prieteni care s-au calugarit, acum vreo 10 ani, la parintele Iustin Parvu. situatia era asemanatoare, doar ca erau studenti nu elevi si nu aveau atatea probleme cu fetele
dar parintele le-a spus ok ne revedem dupa 2-3 ani, dupa cum termina fiecare facultatea.acum 2 sunt ieromonahi si unul ieroschimonah, 2 dintre ei fiind duhovnici buni la manastiri de maici. daca ai trecut pe la manastirea Durau l-ai cunoscut cu siguranta pe unul din ei.
bineinteles ca sunt cazuri particulare . mai sfatuieste-te cu un duhovnic monah.
eu cu fetele am terminat-o si sunt dispus sa fac orice pentru a ma calugari dar vreau sa stiu cateva din cele mai importante conditii pe care trebuie sa le indeplinesc pentru ami inplini visul.trebuie sa am voce?pentru ca eu la acest capitol stau foarte prost.
as dori daca se poate sa mi se explice mai bine viata pe care o duc calugarii,ce activitati au ei la manastire.eu de cate ori am fost la manastirile din zona moldovei tot ce vedeam erau turistii,preotii ce faceau slujba si calugari care vindeau suveniruri sau erau chizi pentru turistii straini.ce pot sa spun viata la manastre nu mi se pare asa de grea si tocmai asta ma deranjeaza pentru ca stiu ca nu e asa si as dori ca dumneavoastra sa imi deschdeti ochii mai bine
Reply With Quote