Citat:
În prealabil postat de daniil96
ma opresc la prima propozitie ... citeste ce a scris Mihnea Dragomir mai sus... el este catolic ... nu are niciun interes sa minta
|
Evident, concluzia pe care am tras-o in postul anterior e cea corecta. Am totusi o curiozitate, care de fapt sint mai multe:ati vazut vreodata, intr-o biserica ortodoxa, atit de multi copii deodata? Oare Dumnezeu se bucura ca lasam copii sa vina la EL, chiar daca intr-un "hangar", sau credeti ca-si intoarce fata de la noi pentru ca "hangarul" ar fi trebuit sa fie o biserica maramuresana? V-ati pus macar o secunda intrebarea, inainte de ai acuza pe catolici ca fac si ca dreg, ce ar trebui sa faceti voi, ortodocsii, astfel incit in bisericile voastre, perfecte ca arhitectura dupa cum spuneti, sa fie pline de copii? V-ati pus vreo secunda intrebarea ca, poate, ati avea de invatat cite ceva de la catolici in acest sens (iar aici ma refer la catolicii din fotografie, ca ei au reusit aceasta performanta, nu altii)?
Credinta fara fapte este moarta, dupa cum spune sf apostol Iacov. Iata ca catolicii, au mai facut o "fapta", e adevarat, cu aligatori verzi pe linga altar, dar au facut ceva. Eu multumesc celui care a pus aceste poze, asta inseamna ca se poate ca copii sa fie adusi la biserica!