View Single Post
Vechi 28.12.2010, 19:29:43
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
deci un simbol satanist (nutucutu) ... folosit de cavalerii catolici (Mihnea Dragomir)

gura pacatosului ... adevar graieste

cat despre dimesiunile bisericilor ... eu ma simt bine intr-o biserica mica, intima, nu intr-o hala industriala; nu am zis ca esta e conceptia ortodoxa
1.In primul rind dumneata nu ai vazut steaua in 5 colturi pe nici o biserica catolica si faci fortat o analogie, numai si numai cu scopul de a denigra
2.Ai facut analogie intre un pentagon si un semn in trei colturi, unul nu este egal cu altul, dar totusi fortezi lucrurile cu scopul de a denigra
3. Am dat cautare pe internet si nu am gasit nici un cavaler care sa fi folosit staua in 5 colturi. Poate de domnul Dragomir are dreptate, dar a facut si niste completari, referitor la felul cum este asezata steaua (am putea face analogie cu felul in care este asezata crucea), dar tu ai trecut sub tacere toate aceste detalii, numai si numai cu scopul de a denigra.
4.Nu are nici o importanta dimensiunea bisericii in care te simti bine, insa ne acuzi pe noi, catolicii, ca l-am putea cunoaste si descoperi pe Dumnezeu, intr-o biserica mare, tot numai si numai cu scopul de a denigra.

Concluzia este clara. Oricum ar fi sau orice ar face un catolic este rau si oricum ar fi sau orice ar face un ortodox este bine. Daca asta e opinia ta ti-o respect, insa nu sint de acord cu ea.
Reply With Quote