Subiect: urasc barbatul
View Single Post
Vechi 28.12.2010, 18:34:54
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hermiod Vezi mesajul
Barbatul ideal cu toate imperfectiunile lui.... Sunt prea multe de spus.... Am sa incerc sa fiu cat se poate de succinta. Iata cateva calitati pe care le consider importante la un barbat (in ordine aleatorie): altruismul, hotararea, curajul, inteligenta, iar in privinta credintei - sa fie deschis spre cunoastere, pasionat de spiritualitate in general si nu in ultimul rand sa fii inteles ce inseamna trezvie. In privinta imperfectiunilor...cine nu a citit "cum fac baie femeile si barbatii" - postari pe net, il invit sa o faca.. Unii au imperfectiunii fizice, in schimb toti au imperfectiuni comportamentale. Depinde de limitele de acceptare a fiecaruia. Cu ani in urma excludeam lenesii si sforaitorii (din simplu fapt ca nu pot dormi cu zgomote). Dar vorba zicalei, "de ce ti-e frica, nu scapi". Am invatat sa fiu eu mai harnica si am descoperit antifoanele. :)
Dar...
Da.......ai enuntat tu destule ,insa pe langa:altruism,inteligenta,curaj etc.ai uitat doua lucruri esentiale pe care majoritatea femeilor le invoca:multa iubire fata de tine si fidelitate.
Insa ultimul ,,Dar'' spune multe....