Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Motivul pentru care postez pe acest forum ortodox este simplu: imi apar credinta mea despre care cred duce la mintuire. Oricum este inutil, am observat, pentru ca cei intoleranti ramin asa in continuare, iar noi, catolicii care scriem pe acest forum, nu sintem inca atit de inaintati in viata spirituala incit daca cineva ne da o palma noi sa intoarcem si obrazul celalat. Sper ca si noi, catolicii, si dumneavoastra, ortodocsii, sa ajungem la aceasta desavirsire. Scrierea pe forumuri da dependenta, am observat, si mi-am propus sa nu mai scriu, dar iata ca pic din nou in aceiasi greseala. Oricum, daca doriti sa nu mai scriem pe forumul ortodox, rugati-l pe administrator sa introduca la reguli "Interzis celor de alta confesiune".
|
Eu nu as intra pentru nimic in lume pe forumuri sau siteuri de alta credinta. Nu imi este de folos. Cred in Dumnezeu, in sfanta,DUMNEZEIASCA si apostoleasca biserica si nu gasesc rostul decat pe un site in concordanta cu credinta mea! Ortodoxul nu isi apara credinta, nu are de ce sau de cine pentru ca Dumnezeu ne apara, nu noi pe el. Doamne ajuta la toti sa vada cararea!