View Single Post
Vechi 23.12.2010, 12:09:12
ionutr ionutr is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.12.2010
Implicit Domnule Mihnea

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Dacă prin "a lăsa în pace" înțelegeți a fi lăsați pradă ușoară influențelor seculariste (dacă nu chiar fățiș sataniste) dintr-un mediu rupt de Dumnezeu, atunci nu, nu-i lăsăm în pace. Îi învățăm de mici să trăiască. Căci pacea noastră asta înseamnă: pacea lui Cristos, și nici altă viață nu credem că este cu putință, decât viața în Cristos.

Voi, aveți grijă de copiii voștri, iar noi vom avea toată grija față de ai noștri.
Ce inteleg eu din raspunsul Dvs: daca nu va mai indoctrinati de mici copiii, va e teama ca vor ajunge secularisti(chiar satanisti, din nou fara nici o dovada, nimeni nu vorbeste aici de satana, nu-l venereaza sau il aduce in discutie, insa se pare ca nu e nevoie ca o afirmatie sa aibe si un argument, e suficient sa scriem "satanisti" si speriem toata populatia nu?). Din cunostintele mele secularist != satanist. Si dc credeti voi ca daca ii lasati in pace cu religia o sa sara secularistii sa le impuna ideile lor?? Voua va e veritabil teama ca ii "inregimentam", exact ceea ce faceti voi de mii de ani.(Puteti nega ca de mici le bagati in cap religia? Nu).

Dar eu va garantez ca nu e scopul meu sa conving pe nimeni, adult sau copil, despre corectitudinea religiei sau a teoriei evolutiei sau alte teorii. Pentru ca eu am discernamantul sa inteleg ce inseamna o TEORIE si sa nu tratez axiomatic ceva (de 2000 de ani) nedemonstrat. Si atunci de ce va e teama? Oare nu e teama ca daca sunt lasati sa gandeasca, POATE(nu zic sigur), POATE vor ajunge sa va contrazica ? Ceea ce v-ar lovi in credinta?(a se citi orgoliu).

Nu sunteti de acord cu evolutionismul? Nici nu trebuie, nu insista nimeni sa va schimbe gandirea. Dar nu veti mai prosti copiii, s-a terminat cu asta, sa fie clar. Suntem multi si am capatat voce si nu ne vom opri pana nu veti respecta dreptul copiilor nostri(si ai vostri) de a NU fi indoctrinat. Asa cum NU le povestiti la 5 ani de PSD si PDL si n-aveti o pretentie sa aleaga o culoare politica, asa cum nu sunt in stare sa aleaga un partener de viata la 5 ani sau ce meserie le va place ... exact la fel nu au maturitatea si discernamantul sa inteleaga ce ii invatati voi acolo. Le distrugeti inteligenta si capacitatea de filtrare si este procedeul principal prin care crestinismul isi mentine majoritatea de care se lauda.

Pai normal ca daca de mici ii faceti de cap, la maturitatea vor fi crestini ca voi si veti urla "uite ce multi ne-am dat noi seama ca e bine asa". Dar e o minciuna. Mai corect ar fi "uite pe cine am lucrat de mici". Sunteti o banda de gangsteri spirituali care impingeti drepturile omului in fata de fiecare daca cand va convine si le calcati in picioare pentru noi restul in numele mantuitorului vostru. Ipocriti, mincininosi, dezaxati de realitate!
Reply With Quote