View Single Post
Vechi 22.12.2010, 18:47:21
ionutr ionutr is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.12.2010
Implicit Doar pt Dvs

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Este curios ce spuneți. Mie mi se pare că e greu să fiu creștin în mijlocul ateilor și păgânilor. Să vedeți ce greu e să îi educi pe cei mici în Cristos și să îi pregătești zilele acestea pentru întâmpinarea Nașterii Domnului, într-o lume în care cei mici vorbesc despre cadouri, iar cei mari despre porc. Fiindcă în lumea împărțită între atei și păgâni în care trăiesc eu, Crăciunul nu înseamnă deloc ziua onomastică a regelui nostru, ci asta înseamnă: porc și cadouri.
Foarte de acord domnule Mihnea. Asta inseamna Craciun la romani. Daca-mi permiteti insa, o sa va spun ca nu ii educati pe cei mici in Cristos, varsta fiind prea mica pentru educatie in ceva ce nu au de unde sa inteleaga. Orice informatie prea complicat de digerat pentru un copil dar totusi primita se inmagazineaza in creier cu caracter absolut si se numeste spalare de creier, nimic altceva. Asa cum poate doar 0.05% din adulti ajung vreodata sa se intrebe daca 2+2 chiar fac 4 ... la fel sunt si aceste chestiuni.

Dvs ce faceti nu e cu nimic diferit de inregimentarea facuta de Hitler: luati de mici, invatati principiile lui(sau ale voastre), la 15-16 ani erau deja gata de lupta. La fel si mini-fanaticii vostri de maine. Va rugam, dati-le o sansa copiilor sa faca singuri aceasta alege, incetati sa fiti tirani fascisti in numele "binelui". Ideile nu se IMPUN altora, cu atat mai putin copiilor vostri pe care aveti pretentia ca ii iubiti. Si daca voi credeti ca :

- botezandu-l fara sa-l intrebati cand abia a venit pe lume
- invatandu-l de Dzeu la o varsta la care nu poate intelege
- trimitandu-l la o scoala unde se preda religie de timpuriu
- speriandu-l cu Iadul si consecintele pacatului

... daca voi credti ca prin cele de mai sus NU va impuneti ideile si de fapt il lasati sa aleaga, va rog re-examinati unde exact e punctul in care el alege. Ce ziceti crestinilor, ne demonstrati si noua ca sunteti oameni buni? Lasati copiii in pace.
Reply With Quote