Citat:
În prealabil postat de mihailt
Eu nu stiu cum s-a inregistrat BRU dupa 1989,cu ce statut juridic,ca ce fel de asociatie.
Mi-am prezentat deja punctul de vedere asupra situatiei de acolo:
cladirea apartine obstii (exista obstea ca persoana juridica cum s-a aratat anterior.Daca nu s-au facut actele respective care sa arate ca respectiva obste are statut juridic,nu e nicio problema se pot face) satului Sapanta.
Daca se da respectiva cladire BRU din punctul meu de vedere e ceva ilegal,care nu respecta spiritul legii din Romania.
Acum nu am stat sa caut toate procesele si deciziile in urma carora s-au atribuit pasuni sau paduri sau altele diverselor obsti constituite ca persoane juridice dupa 1989.
Dar foarte probabil ca s-au dat proprietati si obstilor infiintate ca persoane juridice dupa 1989 care nu existasera ca persoane juridice inainte de 1945.
|
Din toată postarea de mai sus, singurul lucru corect este că nu știți, și că nu ați stat să căutați.
În ceea ce privește punctele dumneavoastră de vedere, ele sunt greșite. Nu mă mai chinui să vă explic, am explicat deja cum stă treaba cu persoanele juridice, probabil că sunteți singurul care n-a priceput.
Totuși, în eventualitatea că doriți să vă remediați lacunele evidente, vă recomand, în ordine, lectura Constituției, a Legii Asociațiilor și fundațiilor, a Legii Cultelor, a Legii 10, a Legii 247, și a Codului civil.