Citat:
În prealabil postat de camy_d
Dar totuși părul crește la loc și nu mai e nici urmă de vopsea. Dar niște șuvițe subțiri și restul culoarea naturală?
|
E putin aiurea situatia si va spun si ce imi vine in minte.
Am citit un articol pe net, mai demult. Era pe tema machiatului.
O fata s-a apropiat de Biserica si la un moment dat i-a spus cineva sa nu se mai machieze pentru ca e pacat. Din momentul ala a privit lucrul asta ca pe o interdictie si era foarte nefericita, iar dupa un timp s-a apucat din nou sa foloseasca machiajul si i-a trecut nefericirea. Ce este de remarcat aici: daca privim tot ce ne invata Ortodoxia ca pe interdictie de la lucruri bune placute(noi stim ca sunt patimi si ne vatama sufletele) nu vom rezista.
Cand ne luptam sa scapam de un pacat o facem petru ca stim ca nu ne ajuta si ca ne face rau si ne bucuram ca am scapat de el(chiar daca nu avem parte de putina placere pe care ne-o ofera - oricum ne rasplateste Dumnezeu insutit).
Din motivele de mai sus nu vreau sa pronunt un raspuns categoric, ci doar va pot sfatui sa discutati problema asta cu duhovnicul dumneavoastra pentru ca dumnealui e in masura sa va dea un sfat potrivit.
Dumnezeu sa va ajute!