Dar vedeti voi, noi oamenii sau cel putin eu nu ne putem compara cu Iisus... Iisus a sufert este adevarat dar sa nu uitam un lucru, Iisus stia ce se va intampla..Iisus a fost pregatit pentru aceasta suferinta..Iisus a ales suferinta voit.. Intr-adeva Iisus putea sa faca in asa fel incat sa nu simta durerea fizica dar nu a facut-o... Iisus nu avea cum sa se lase afectat de ce-i se va intampla atat timp cat stia de aceste lucruri si stia si de urmarile lor
Asa si noi oamenii.. Ne stiind ce se va intampla cu noi dupa un necaz suntem afectati in prima faza. Daca de exemplu am stii ce ni s-ar intampla atunci ar fi altceva...
In acest topic eu ma refer cel mai adesea la oameni, la cat de mult te afecteaza ei.. Eu de exemplu am crezut ca am pierdut acest lucru dar nu-i asa, daca cineva imi zice "da-te mai incolo" ma simt prost, lacrimez deci ma afecteaza usor... deci daca la un da-te mai incolo reactionez asa ce sa zic de alte incercari... Eu nu pot compara cu Iisus din motive mai sus mentionate...
Din pacate pentru mine pentru anul 2011 am fost educata prost caci am fost educata intr-un mod prea sensibil...
Sa va dau un exemplu de cum sunt eu, asta ca sa vedeti ca poate nu sunt intreaga la minte
Sa zicem ca merg pe strada regulamentar si da unu peste mine. Aceea persoana incearca sa fuga, sa ma evite, sa se considere ea victima etc.. Eu il caut si cand il gasesc ii zic "Imi pare rau ca am fost pe strada la ora aceea, este vina, nu-ti port ranchiuna si nici pica vrei sa fim prieteni ce zici?"
|