Citat:
Voi vă dați seama de absurdul atitudinii voastre? Refuzați să credeți în Dumnezeu, batjocoriți Biserica cât puteți și apoi veniți să pretindeți ca ea să facă milostenie. Ce treabă aveți voi cu o organizație religioasă, dacă nu vreți să deveniți credincioși? Sunteți de tot râsul.
|
Te-ai sters la gura de spume? OK, continuam.
Avand in vedere ca BOR foloseste actiunile sale caritabile ca principal motiv pentru a cere bani de la Stat, iar Statul e finantat inclusiv de atei, cred ca am tot dreptul de a ma intreba unde merg banii aia. In momentul in care BOR va renunta total la finantarea de la Stat, si se va baza exclusiv pe donatii benevole de la credinciosi, nu ma va interesa cum si pe unde isi cheltuie BOR banii.
Citat:
Și să vă intre bine în cap, Biserica nu e organizație filantropică și nu e instituție de stat, deci nu trebuie să dea socoteală pentru situația ei financiară organelor statului decât ca unitate economică.
|
Aha, nu e? Pai da-i un telefon Preafericitului si stati de vorba, ca ne ziceti chestii diametral opuse. Si ia zi, cand a dat BOR socoteala ca "unitate economica"?
Citat:
Ceea ce vreți voi, să dea milostenie din banii primiți de la buget, e o prostie.
|
Noi vrem doar ca BOR sa actioneze in conformitate cu propriile declaratii. E prea mult?
Citat:
Eu cred că sunteți penibili.
|
Tu esti cel care sustine o organizatie care una zice, si alta face, in timp ce se erijeaza in model de moralitate. Ma abtin de la a te eticheta, pentru ca se pare ca simtul meu de moralitate e cu totul altul decat cel la care aderi tu.