View Single Post
Vechi 15.12.2010, 22:35:30
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Bla bla bla
Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Bla bla
Voi vă dați seama de absurdul atitudinii voastre? Refuzați să credeți în Dumnezeu, batjocoriți Biserica cât puteți și apoi veniți să pretindeți ca ea să facă milostenie. Ce treabă aveți voi cu o organizație religioasă, dacă nu vreți să deveniți credincioși? Sunteți de tot râsul.

Și să vă intre bine în cap, Biserica nu e organizație filantropică și nu e instituție de stat, deci nu trebuie să dea socoteală pentru situația ei financiară organelor statului decât ca unitate economică. Dacă nu vă convine că banii voștri se duc la Biserică prin bugetul de stat puteți face cerere să nu se mai direcționeze așa iar dacă nu e posibil puteți face demonstrații sau cereri să se introducă acest lucru. Ceea ce vreți voi, să dea milostenie din banii primiți de la buget, e o prostie.

Deci împăcați-vă cu ideea că Biserica va continua să se îngrijească de bunurile sale lumești cum crede ea, nu cum vreți voi. Eu cred că deja face prea multă milostenie. Iar dacă nu vă convine, puteți să vă agitați pe forumuri, dacă credeți că realizați ceva.
Eu cred că sunteți penibili.