View Single Post
Vechi 15.12.2010, 14:58:17
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
pai daca ar fi posibilitati sa se faca copii...sa te ajute statul, sa ai protectie sociala...sa fii respectat...sa ii poti integra in societate....asa...nu se merita...cu banii castigati aici....probleme dificile in tara noastra....te intelege si Dumnezeu....nu are cum sa fie suparat.... daca sistemul nu te ajuta, mai bine renunti...in germania poti creste si ca somer copil...pe cand aici si cu salariu nu te ajungi pentru copil...sa fim realisti..
De aia am zis de tigani, ca si ei traiesc aici si intampina aceleasi dificultati. Numai ca ei sunt mai curajosi, nu se tem ca le vor muri pruncii de foame, nu le pasa daca le va fi mai mult timp foame decat vor fi satui. Tiganii isi calesc copiii de mici, ii invata cu greul vietii, pe cand noi ne bocim ca nu avem destule si ca statul ne sta impotriva. Cand vom avea destule? Niciodata, pentru ca suntem lacomi si avari si zgarciti si comozi si caldicei!

Da, viata inseamna si suferinta, si sacrificiu, si rele de tot felul. Dar sa nu uitam ca in cel mai devastator haos care poate surveni, Dumnezeu nu scapa lucrurile de sub control, ci are grija de noi toti, fie ce-o fi. Chiar daca un copil va muri bolnav, el nu s-a nascut degeaba, nu a venit la existenta numai pentru viata asta, ci pentru o viata in eternitate spre slava Lui Dumnezeu.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote