View Single Post
Vechi 13.12.2010, 21:04:32
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Nu stiu cum sa incep, este o chestie foarte delicata, credinta si relatia cu Iisus trebuie sa fie in primul rand personala apoi in comuniune cu Biserica

Eu am doua sfaturi pentru tine, , citeste cu atentie Noul Testament si roaga-te Domnului sa-ti descopere Cuvantul,

Apoi roaga-te si cere luminare de la Duhul Sfant pentru ca doar Duhul Sfant ti-l poate descoperi pe Domnul Iisus Hristos dupa cum zice Scriptura "De aceea, vă fac cunoscut că precum nimeni, grăind în Duhul lui Dumnezeu, nu zice: Anatema fie Iisus! - tot așa nimeni nu poate să zică: Domn este Iisus, - decât în Duhul Sfânt. (1 Corinteni 12:3) sau in alt loc "
Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede, Acela va mărturisi despre Mine"(Ioan 15: 26).

E normal sa avem indoieli, schipoatari, nelamuriri, dar important e sa nu rupem niciodata firul de legatura cu Dumnezeu care este rugaciunea, in rest, Domnul va avea grija cu siguranta sa se salajluiasca in inimile noastre daca noi ii facem loc si il primim

Indoiala e omeneasca, persistenta in indoiala si ne cautarea adevarului e draceasca
multumesc pt. informatii, o sa incep sa citesc din NT.