View Single Post
Vechi 13.12.2010, 19:02:53
Alin27 Alin27 is offline
Banned

Data înregistrării: 25.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Stii care-i treaba cu ....ai rabdare ca totul se va lamuri?
Eu si multi de pe aici am trecut deja prin "religia" viitorului luminos al promisiunilor, al rabdarii de foame si traiti ca niste sobolani fara apa calda si incalzire intr-o smerenie absoluta, pentru ca va asteapta un viitor imbelsugat, si dupa ce am tot asteptat 20-25 de ani si lucrurile nu se luminau de nici un fel ci dimpotriva, si ca urmare l-am fugarit cu totii pe cel care ne mintea si l-am pus la zid impreuna cu mincinoasa de nevasta-sa.
Bun ai dreptate poti sa pui pe cine vrei la zid. Poti sa ma pui si pe mine la zid daca te ajuta.
Iar in ceea ce priveste cele doua veniri ale lui Mesia unde in vt pare a fi una sindura dar de fapt sunt doua. De ce spun par, pentru ca e vorba de un singur dumnezeu. Acelasi, neschibat. Insa in ceea ce priveste lumea noasta materiala in care totul se rezuma la timp. Se scurge foarte repede , trece si trece si iata cat de repede se fac doua mii de ani. La prima venire Yeshua, Mesia a venit ca sa anunte clar si raspicat ca se apropie imparatia cerurilor. Si a cerut oamenilor sa se pocaiasca, si sa se pregateasca de ce va venii. Deci practic asistam la o proorocire a ceea ce va fii. El ca Dumnezeu atottiidor ne arata calea pe care trebuie sa o urmam ca sa intram in imparatia cerurilor care inca nu e pe pamant dar va venii, calea fiind El, adevarul fiind El, Viata fiind El, El punandu-se pe cruce de buna voie pentru noi si inviind a treia zi (aici este defapt taina). De ce zic asta pentru ca trupul rastignit pe cruce al lui Iisus este "inviat" adica devine intr-un mod practic de neinteles pentru noi Duhul Sfant. Adik Dumnezeu isi ia trupul material care a murit pe cruce si il integreaza in fiinta Sa. "Luati si mancati acest este trupul meu , luati si beti acesta este sangele meu" vezi picturile de la Draganescu ale lui Arsenie Boca. Aici este taina, minunea, trupul material rastignit pe cruce al lui Iisus este transfigurat intr-un trup glorios format doar din Duh Sfant imaterial adica LUMINA. Dar el dupa ce a inviat se ridica la Tatal ceresc, bun dar Tatal unde este? il vede cineva si sa nu spuneti ca e in cerul materual al planetei ca dincolo e cosmosul. Cer defapt inseamna lumea spirituala. Si atunci daca pe Tatal nu il vedem atunci nici pe Fiul Sau inviat cu trup triumfator nu il vedem pentru ca sunt unul si acelasi. Si atunci daca nu putem sa-L vedem chiar daca are trup triumfator format din duh atunci El Mesia isi va ridica din nou templul adika isi va lua un nou trup identic ca cel pe care l-a avut acum 2000 de ani diferenta constand in faptul ca fata de acum 2000 de ani are si un trup triumfator format din duh sfant(Duhul Adevarului) cu care ne va invia pe noi. Dar invierea nu e una materiala ci spirituala, adika nu va invia mortul din groapa mort de 5000 de ani ci vor invia sufletele noastre moarte de milioane de ani.
Eu am incercat sa explic scuze daca nu m-am exprimat pe intelesul tau.
Si daca vrei si te face fericit poti sa ma pui la zid...

Last edited by Alin27; 13.12.2010 at 19:15:43.
Reply With Quote