View Single Post
Vechi 12.12.2010, 00:07:37
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Povestea asta cu dragostea, recunosc ca nu o prea inteleg. Caci de la vorba la fapta e o cale lunga... Am vazut ca se vorbeste despre drepturile omului pe o parte, in timp ce pe alta parte acestea se incalca grosolan. Apoi cuvantul ,, dragoste'' a fost preluat cu entuziasm de catre ecumenisti, dar observ cum tocmai ei ii prigonesc pe cei care nu le impartasesc parerile...
Pai nu cred ca ti se cere sa treci marea inot.E suficient sa raspunzi frumos ceea ce ai de spus. Aceasta e dragostea. Ce e rau in asta? Sau vorbind pe logica inversa, a jigni si a critica prea aspru,indica lipsa dragostei. E suficient sa zici parerea ta ,si nu sa ii arati celuilalt cat de mult greseste el. E suficient sa afirmi adevarul tau,nu mai trebuie si sa negi cu vehementa gresala celuilalt. Cine suporta gresala celuilalt ,oricat ar fi acesta de mare,si nu il jigneste si il dispretuieste ,acela va avea inima curatita ,si vorbele sale,vor avea,in afara de multa cunoastere,si harul necesar.
Sunt 2..3 oameni aici pe forum care cum scriu ceva, sunt placuti tuturor ,pentru ca ei nu jignesc niciodata pe nimeni .Daca aceasta dragoste mai este impletita si cu cunostintele corespunzatoare , acest om va indrepta pe ceilalti. Iar nu cei care au multime de cunostinte ,dar la tot pasul jignesc si desconsidera pe ceilalti,indiferent ca acestia sunt cei mai mari eretici. Oricum am lua-o ,inima omului se vede de la primele cuvinte.
Purtati un dialog civilizat,fara ca sa fie din cauza aceasta mai putin ferm.
Reply With Quote