View Single Post
Vechi 11.12.2010, 15:53:17
Maica Domnului Maica Domnului is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit Zaharia

Cu lacrimi in ochi te-am citit! sa-ti dea Domnul mantuire tie si celor mai tai caci El insusi a grait prin tine! Am simtit harul Sau in cuvintele tale, am simtit ca un sarut divin cald si mangaietor de care aveam nevoie noi cei putini ramasi ,asa neputinciosi si da, rai, cum suntem! Asa este.. usor, usor diavolul ne-a adus exact undew avrut el.. Intre Hristos si antihrist noi astazi il primim cu bratele deschise pe antihrist ! ce clar este! Ce vremuri de care atata m-am temut! mergem ianinte cu domnul, frate drag si ne rugam pentru ei sa se trezeasca am vazut diavolul zilele astea ducandu-se si ascunzandu-se pe sub fuste de frati crestini si parsiv facand apel la "ingaduinta".. aici in Biserica noastra sfanta si Dreapta sfintita cu sange de mucenici marturisitori! Si noi astazi suntem ecumenisti, umanisti, toleranti etcetera.. Ma doare sufletul, de-ar stii oamenii astia cum sufar pentru ei si nu-i pot ajuta.. ei ne considera dusmani ,pe noi cei care le vrem binele!
Dumnezeu sa te rasplateasca, multumesc Doamne pentru fratele Zaharia! Multumesc pentru semnul Tau.. Nu ne lasa Domnul NU NE LASA!
Doamne miluieste-i si lumineaza-i pe toti cei care citesc!
Reply With Quote