View Single Post
Vechi 11.12.2010, 02:30:38
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Victoria2005 Vezi mesajul
Am citit si eu astazi cum o creatura(cu siguranta aceiasi despre care tu vorbesti) ,care presupun ca avea botnitza sa nu muste din monitor de ortodox ce era, cred ca facea spume cand pe o forumista "volga" a facut-o varza! E acelasi "personaj" care i-a deschis lui "andreicozia" locul de rugaciune unde defapt ii dadea cu biciul pe spate in delirul lui. Asa o atitdine suburbana si un vocabular de container,nu am mai vazut pe forum.S-a luat de ea, a facut-o troaca de porci, apoi de mama,de tata,de frati...si in final i-a zis ca ii da si niste palme..:-)))..iti vine si sa razi de asemenea specimene...nu stiu unde e postul ca nu il mai gasesc...probabil l-a sters admin...oricum, e LAMENTABIL pt. CA-i E CONVINS CA E ORTODOX!
Si tu Mirela, cum sa plangi de la forumisti??? Stai linistita si nu mai pune suflet acolo unde nu e cazul...cainii latra,caravana trece! O noapte linistita sa ai Mirela!
Am lipsit de pe forum, avand multe de rezolvat, dar atat pot spune, ca "volga" nu merita sa fie facuta varza de catre nimeni. Doar cineva rau intentionat poate spune ceva rau despre "volga". Ii multumesc celui care a luat atitudine, caci altfel as fi facut-o eu. Avem putine exemple bune printre noi, iar una dintre ele este cu siguranta "volga".
ESTE ortodox a lua aparare confratilor nostri, care sunt loviti in mod gratuit. A nu lua atitudine denota indiferenta fata de suferinta aproapelui, lucru care este neortodox.
Reply With Quote