View Single Post
Vechi 10.12.2010, 23:57:50
Victoria2005 Victoria2005 is offline
Banned

Data înregistrării: 03.12.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
am observat la unii membri de pe site, ca in ciuda faptului ca posteaza in chip de "bun ortodox", cand intalnesc o parere cu care nu sunt de acord, sar si ataca in toate felurile, mi s-a intamplat chiar si mie sa fiu atacata ... astfel am intalnit expresii, sa te dai cu capul de pereti, esti un terchea berchea, mai rauuuuuuuuuuuuu, se leaga si de mama si de tatal persoanei care isi exprima parerea, esti dus cu pluta si multe altele. mi se pare INGROZITOR de urat.
Azi am vazut ca cineva jignea pe altcineva (care mi s-a parut ca are o parere buna) si chiar se lua si de parinti si nu mi-a placut absolut deloc. eu cand am fost atacata acum nu stiu cat timp in urma pe acest site, chiar mi-au dat lacrimile... si pentru ce? pentru cine? pentru niste persoane care nu le cunosc, nu ma cunosc, dar sa atace stiu si se dau mari crestini mari ... eu gandesc intr-un fel, altul in alt fel, doar Dumnezeu stie care are dreptate si care greseste si doar El judeca. asta e un site de spus pareri proprii nu de atacat, de insultat sau de jignit.
Am citit si eu astazi cum o creatura(cu siguranta aceiasi despre care tu vorbesti) ,care presupun ca avea botnitza sa nu muste din monitor de ortodox ce era, cred ca facea spume cand pe o forumista "volga" a facut-o varza! E acelasi "personaj" care i-a deschis lui "andreicozia" locul de rugaciune unde defapt ii dadea cu biciul pe spate in delirul lui. Asa o atitdine suburbana si un vocabular de container,nu am mai vazut pe forum.S-a luat de ea, a facut-o troaca de porci, apoi de mama,de tata,de frati...si in final i-a zis ca ii da si niste palme..:-)))..iti vine si sa razi de asemenea specimene...nu stiu unde e postul ca nu il mai gasesc...probabil l-a sters admin...oricum, e LAMENTABIL pt. CA-i E CONVINS CA E ORTODOX!
Si tu Mirela, cum sa plangi de la forumisti??? Stai linistita si nu mai pune suflet acolo unde nu e cazul...cainii latra,caravana trece! O noapte linistita sa ai Mirela!
Reply With Quote