View Single Post
Vechi 10.12.2010, 10:24:24
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
MariS, nu ai mai aparut demult prietene si eu unul simt iti simt lipsa.Oriunde ai fi, Cel de Sus sa te aiba-n paza Sa. ,,Har,smerenie si jertfa de sine".
Iti multumesc, prietene, sunt aici da' numa' citesc. Sunt langa voi si imi sunteti dragi
toti, chiar si atunci cand se isca furtuni de cuvinte, reprosuri, strigate de durere ori
controverse pe teme diverse. Gheron a inceput aratura de toamna in suflete, a bagat
plugul adanc in sufletele celor ce citesc si rastoarna brazda dupa brazda. Nu-i rau, se
scot la suprafata cele ascunse ale sufletului, se mai aeriseste si el, se desteleneste ca
uneori e prea batucit de comoditate, formalism si toate cele lumesti. Dar trebuie si
rabdare, si semanare cu blandete a semintelor celor bune, sa nu lasam ogorul gol, si
udat cu lacrimi de iubire, de jertfa, de iertare. Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti si
sa aveti sfinte sarbatori ale Nasterii Domnului binecuvantate si cu spor duhovnicesc.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.