View Single Post
Vechi 09.12.2010, 23:58:12
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Post Sa vorbim despre Hoti !

Da acum in perioadele astea "bune" putem sa vorbim despre hoti mult si bine ,sau inmultit ca ciupercile dupa ploaie ,si putem spune ca multi o fac din cauza lipsei de lucru ,sa-u facut concedieri,sa-u trimis oamenii in somaj,alti pur si simplu sufera de cleptomanie. Alti lucreaza organizat. Nu de mult mi s-a intimplat si mie in plina amiaza cum se spune ,in sediul unei poste .Am mers sa cumpar un tiimbru ca sa trimit o scrisoare,in fata postei statea un cersetor fara picioare,ma-m uitat cu mila si i-am promis ca ma intorc si o sa-i dau citiva banuti .Inauntrul postei era o masa ca-m la jumatate de metru de ghiseu pe care erau citeva carti cu codurile postalel. Linga masa erau doi indivizi le spun acum fiindca nu le pot atribui calitatea de oameni ,cautau de zor in cartile de coduri uitinduse in stinga si in dreapta parca cerind ajutor ca parea ca nu se descurca.Eu mi-am luat timbrele necesare am pus poseta in fata mea am deschiso mi-am luat plicul sa-l timbrez ,si mi-am zis in gind ca o sa-i ajut pe bieti oameni ca pareau ca sunt de la tara si se descurca mai greu.Aveau ca-m la 50 ani .Am luat plicul ,poseta de pe masa m-am dus la ghiseu ,si cind sa ma intorc cu gindul sa-i ajut nu mai erau .Am pleca catre usa si -mi cautam portofelul ca am promis cersetorului ca-i dau niste bani,mai i-a portofelul daca ai de unde au lucrat cu atita desteritate si cu "singe rece " incit nu-mi venea sa cred. Culmea era ca nici cel fara picioare din fata postei nu mai era sa-u evaporat .Asa ca ma-m ales fara bani si fara acte. A fost o mica complectare la topicul deschis de Om bun. In concluzie acum cu cit esti mai bun cu atita esti luat de fraier sa nu spun prost .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote