Citat:
În prealabil postat de arwein
De ce nu priviti lucrurile si altfel? Furtul e un pacat, iar un hot atentionat este impiedicat sa comita un pacat.
pentru Carmina: aminteste-ti de sfaturile date cand te scoli dimineata , pleci de acasa pe frig si intuneric si te duci la munca; sau cand vii seara rupta si te apuci din nou de treaba; altfel seamana a ipocrizie. Si a propos, nu cred ca hotul avea nevoie de bandouri. Sau vroia o masina mai frumoasa? 
|
Nici eu nu cred ca avea nevoie de acele accesorii auto;dar, in mentalitatea lui, si-o fi imaginat probabil ca cel ce are asemenea lucruri, sigur poate curand sa le inlocuiasca.
(Nu este nevoie sa-mi amintesc de sfaturile date, pentru ca asta este modul meu de a privi lucrurile. Toate grijile nu sunt decat un balast pentru suflet. Nu ti s-a intamplat niciodata sa constati ca, oricat de tare ai dori sa strangi -risipesti sau, oricat de mult vrei sa aperi un bun castigat prin multa sudoare chiar, pierzi pe de alta parte? Totul sta in modul de raportare a noastra fata de material. Nu de ipocrizie e vorba.)