Subiect: Ce parere aveti?
View Single Post
Vechi 09.12.2010, 15:23:00
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Am adus multa sminteala cu postarea neinspirata. Iertare. De obicei dau delete, cand primesc astfel de mesaje. Consider inchis subiectul. Nu imi sunt proprii ideile, nu cred in ele.
Simt multa mâhnire în aceasta postare Rodica.Aceste mesaje(pe care le primim mulți dintre noi )sunt captivante prin conținutul lor dar cele spuse sunt false și nu reflecta punctul de vedere al unui creștin-ortodox așa cum ai lasat impresia ca ești.
Primesc astfel de mesaje de la o persoana foarte apropiata mie care îmi face și astrograme și mi le trimite.Este matemetician,o persoana cerebrala care merge la biserica,care postește și se împartașește.Zadarnic încerc să-i spun ca aceste învațături nu reflecta adevarul nostru de credința ca ea tot pe a ei o ține.
Datoria noastra este să mergem pe urmele Sfinților Părințti,să urmăm învațăturile din Scripturi și din Evanghelii fara a adauga nici un cuvant de la noi sau de la alții oricâta cultura sau știința am avea iar Dumnezeu ne va arata la momentul potrivit "cele ascunse ale înțelepciunii Sale".
Reply With Quote