Subiect: Ce parere aveti?
View Single Post
Vechi 09.12.2010, 15:01:49
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Anna21 citeste articolul indicat de mine site-ul crestinortodox , de mai multe daca e nevoie pana il intelegi.

Astfel vad eu evolutia umanitatii sub ochii lui Dumnezeu si prin interventia Sa Divina si inteleg acum si care este pozitia ortodoxiei in legatura cu evolutia umana spirituala si materiala.

http://www.crestinortodox.ro/editori...iei-70031.html
Stai linistita ca nu e nevoie sa citesc "de mai multe ori, pana inteleg" articolul la care te referi.
Este foarte clar de la primele cuvinte, cand vorbeste despre adevarul de necontestat al evolutionismului (!!!!! cand realitatea este cu totul alta, nici macar evolutionistii nu pretind ca aceasta teorie este definitiva, ca exista f multe goluri si intrebari fara raspuns), prin antiteza cu adevarul ortodoxiei care este intotdeauna contestabil si ajustabil (adaugirea mea despre atitudinea autorului).

Dar sa stii ca te inseli, nu este "pozitia ortodoxiei", ci este pozitia personala a lui pr. Dumitru Popescu.

Am dat un scurt search pe net si am aflat intr-un minut ca Dumitru Popescu este activist al unirii cu catolicii (nu criticati si nuantati exprimarea. Asta e esenta: tradarea celor care s-au sacrificat pt apararea invataturii ortodoxe!) din postura lui de profesor. Vai de preotii nostrii care se formeaza sub asa oameni!)
Reply With Quote