View Single Post
Vechi 08.12.2010, 23:20:21
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Post Loc de rugaciune pentru AndreiCozia

Stapine hristoase Dumnezeule Cel ce cu patimile Tale ai vindecat patimile noastre si cu ranile Tale ai tamaduit ranile noastre ,daruieste-ne lacrami de umilinta noua celor ce mult ti-am gresit ! Imprumuta trupurilor noastre din mireasma trupului Tau celui de viata facator si indulceste sufletele noastre cu cinstit singele Tau , de amaraciunea cu care ne-a adapat potrivnicul . Inalta catre Tine mintea noastra cea tirita in jos si ne ridica din prapastia pieirii. Ca nu avem pocainta ,nu avem umilinta ,nu avem lacrami de mingiere , care intorc pe fii la mostenirea lor . Intunecati sintem la minte de patimile lumesti ,nu putem cauta spre Tine la durere , nici nu ne putem inferbinta cu lacramile dragostei celei catre Tine .Dar , Stapine Doamne Isuse Hristoase , Visteria bunatatilor ,daruieste-ne pocainta desavirsita si inoieste iarasi in noi intiparirea chipului Tau !Desi noi te-am parasit ,Tu insa nu ne parasi !Iesi de ne cauta de ne intoarce iarasi la Pasunea Ta ,numarindu-ne iarasi cu oile cele alese ale turmei Tale !Hraneste-ne si pe noi impreuna cu dinsele cu verdeata Dumnezeestilor Tale Taine , pentru rugaciunile Preacuratei Tale Maicii si ale tuturor Sfintilor Tai in veci Amin! Doamne Ajuta ! tuturor ca Sfintele Sarbatori sa le petrecem cu sanatate si bucurie Duhovniceasca .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns