View Single Post
Vechi 08.12.2010, 23:20:22
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

deci sa revenim la subiect... daca fata x nu vrea copilul din motive y,w,z si ar dori copilul fata q nu ar fi mai bine sa-i se dea copilul?

de ce sa se faca o crima cand se poate face frumos? ..s-a intamplat ca fata sa ramane gravida si nu vrea copilul..bun atunci da copilului o sansa la viata ca nu este el de vina ca ma-sa a fost nesabuita.. Sa de-a copilul unei famili care merita sa aibe copii.. Oare pe acele femei care nu pot avea copii nu le doare sufletul cand citesc de cate un avort? si isi zic "uite fata asta a ramas insarcinata si avorteaza!".. va recomand o emisiune de pe mtv cu niste fete de 15-17 ani care au ramas insarcinate..sa vedeti ca nici una dintre ele nu au acceptat avortul si li s-au propus.. Unele merg cu bebelusul la scoala, altele isi cauta un rost chiar daca tatal copilului a disparut din peisaj. Eu sincer le apreciez pe aceste fete care sunt responsabile de ce au facut...

Si ce este mai grav e ca multe fete fac avorturi dupa avorturi.. si pe urma se intreaba peste ani cand vor si ele copii de ce nu pot avea copii..pai organismul adio! Multe zic "Pot sa fac copii cand vreau eu..pac asa maine!"..

Si ce este mai grav e ca tinerele isi incep viata sexuala la 10 ani! pai eu la 10 ani ma jucam cu verii mei prin copaci... Daca tu fetito de 10-15 ani te crezi matura sa-ti incepi viata sexuala atunci daca ramai gravida asumati raspunderea!!!

Un exemplu a fost Daniela Gyorfi care declara in trecut ca am facut avorturi caci vreau sa fac copii cand vreau eu, eu sa mi-l programez sa aleg eu momentul.. A ramas gravida cand a vrut "ea" dar a pierdut copilul...

Si pe mine ma uimeste un lucru..daca de la 10 ani isi incep unele fete viata sexuala ce fac cand vor avea 20 de ani? Am cunoscut o fata care avea 12 ani se lauda cu viata ei sexuala si cu prietenul ei mai mare cu 8 ani..Acum si ala e prost ca se uita la gradinite...Macar de ai 20 de ani uita-te si tu la una de la liceu, clasa a 12,11 hai 10...
Reply With Quote