View Single Post
Vechi 08.12.2010, 22:39:41
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mustrare la ce? Cu ce am gresit eu punid ca SFINTUL Toma totul la indoiala asa cum ii sta bine UNUI OM!, nu, deci revino la acel mesaj si arata-mi unde am gresit eu ca om care cere verificari , confirmari si dovezi BINE documentate , nu de la luuuuuume adunate, intelegi tu, in caz ca nu esti din cler ca atunci te inteleg, insa daca esti mirean nu ai de ce sa nu ai dreptul sa iti pui intrebari. Ar insemna ca procedezi ca cele trei maimute..nu aud , nu vad, nu vorbesc si te-ai intoarce in epoca barbara, inapoi in pestera unde cind nu-ti place ceva dai in cap si-i numesti pe toti eretici si ca sa supravietuiesti precum nea Gheron.
S-au schimbat vremurile Daniiile! oare intelegi? sau si tu iti aperi jobul caldut?
Bine a remarcat Heaven, ca voi de fapt mustrati problemele voastre interioare, neelucidate si alambicate pe care nu le puteti scoate le lumina
Ce a spus heaven nu se lipeste mai la erezie.. orice sunt, absolut toate pacatele le am dar eretic nu sunt ! Nu am nici cea mai mica indoiala fata de cele propovaduite de Biserica, locul meu cald din biserica apropo ,e in afara altarului si a manastirii Andrei.. sunt un mirean pacatos, nu sunt un "ei" .. Fac asta din dragoste fata de cele sfinte. Dumnezeu imi e martor ca lacrimez de durere cand te vad ca hulesti pe Domnul si pe Maica Sa.. Cand te citesc ce scrii despre Maicuta Nevinovatiei, a Curatiei, a Luminii, a Neprihanirii, a Sfinteniei, a Milei, Dragostei, a Blandetii, mi se frange ceva in mine si nu suport sa o vad batjocorita.. eu daca vad imaginea Maicii Domnului pe jos pe undeva cum mi s-a intamplat de cateva ori, plang, o iau, o curat o sarut si o duc acasa si o pun la loc de cinste.. am asa multe cruci si iconite ba de hartie ba de plastic chiar si de metal.. De asta fac eu ce fac si ma doare cumplit si crede-ma ca plang si cand vad ca fratilor nu le pasa.. Ce ai cu Maicuta Domnului Andrei? de ce ? Ce ti-a facut Ea tie?
Maicuta Sfanta, iarta-ne! IARTA-NE Maicuta si lumineaza-ne intunericul!