View Single Post
Vechi 08.12.2010, 22:32:02
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
............si zice ca scuza :VREAU SEMN! NU E SEMN PE CER< NU E DUMNEZEU! PANA CAND NU MI SE DA SEMN EU NU CRED! si semn nu i se va da! decat semnul lui Iona! Ce inseamna semnul lui Iona care a stat in pantecele pestelui, adica in iad? ca semn de trufie dumnezeiasca,!

Aceasta analogie pur necrestineasca a fost cu siretenie inclusa ca un artificiu ca fiind spusa de Hristos.

Si evident, nefiind ceva ce a spus Hristos, intra in contradictie cu adevaratele fapte si vorbe ale Lui si anume faptul ca Hristos nu ar mai fi facut NICI O MINUNE IN FATA POPORULUI SI A FARISEILOR daca ar fi gindit in acesti termeni categorici adica " acestui popor viclean nu i se va da nici un semn...decit semnul lui Iona...etc...etc" cind de fapt El a facut o multime de minuni. Deci unde-i CONSECVENTA in ceea ce predici, vorbesti si FACI?
Doar asa poti infiinta o scoala si o religie, cea crestina, cind esti consecvent si lipsit de contradictii, altfel CEVA CLAR SCIRTIIE! ! !

Nu este deci nici un semn de trufie si mindrie sa ceri asa ceva ci ca o binevenita si binecuvintata dovada ca Dumnezeu este mereu prezent si sare in orice moment sa confirme existenta Lui spre binele sufletelor care tinjesc catre El.
Indiferent ce cred unii si altii mai "rivnitori" si "inflacarati", ca trebuie sa suferi si suntem prapaditi si nenorociti plini de patime si pacate, AI TOT DREPTUL SA CERI CONFIRMARI. Hai sa o spunem pe aia dreapta! Hristoe ar fi fost ca si cu Ap Toma in asentimentul nostru. Sa privim cu fruntea sus ca asa ar fi fost si sa nu ne mai vaicarim ca tatele in piata. Suntem in secolul XXI si noii ortodocsi trebuie sa fie in rind cu civilizatia nu sa fuga in Taiga cu toti ciudatii carora le trec tot felul de bazaconii apocaliptice prin minte.

Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 22:40:49.