Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms
Nu e niciun zvon. Ei poate n-oi innebuni, dar cum am si spus: ai sa fii frustrat si desi nu ai sa faci chestiile alea, tot te gandesti la ele zilnic. Chiar vazusem pe cineva (alt forum) care spunea ca plange si ca nu mai poate si se chinuie sa nu pacatuiasca.
Are mult sens nu? Dumnezeul iubirii nemarginite sa-ti dea dom'le instinctele sexuale care sa se manifeste fara indoiala incepand cu varsta pubertatii - si apoi sa fie stabilit lucrul asta ca pacat. E ca si cum ti-as face cadou o masina noua ca sa te apere de frig iarna, si peste o saptamana dupa ce te-ai obisnuit cu ideea sa ti-o iau inapoi - numai asa ca sa vezi ce bine ca sa poti suferi cat mai bine. Cinism?
PS: N-am spus ca-i bine sa-njuri/sa furi/sa bati sau ce-ai zis tu pe-acolo. Defapt eu nu cred c-as putea sa fac rau cuiva, numai diavol nu cred ca ma poti face :))
Ah, si cand spun de sex nici macar nu ma refer la: "ma duc in club, iau 3 gagici si ajung fix in pat cu ele". Uite, ai o prietena, o iubesti si.. simti ca vrei sa-i oferi ceva mai mult.
|
Păi de ce te simți diavol? Eu ziceam că ei au scos zvonul ăsta... și froid și științele medicale iată l-au întărit...
Iar copiii ca voi, îi cred pe ei, în loc să-L credeți pe Tatăl vostru, din Ceruri... și pe Maica noastră.
Cum să fi frustat, că nu poți curvi, nu poți vorbi, nu poți face minuni..? păi orice handicap frustează... dar dracii te îndeamnă să-ți vină să demonstrezi că poți să faci păcatul ca să știi cum ei, că se distrează că cică nu poți așa ca alții... ca bărbații, ca bețivii, ca savanții, ca profesorii, ca științificii, ca speculanții, ca afaceriștii, ca judecătorii, ca avocații, nu poți... și iată, ca fraierul, ai bravat și ai cunoscut și tu exact ca ei... mocirla: beția, drogul, poftele animalice curveștii multe, puterea de a spune glume, de a triumfa prin teroare și scandal... prin artă... ce artă? Păi artă marțială și joială... și acum ești normal, nefrustat că iată faci parte din clubul lor select de oameni cu bani.
Deci de ce să fii frustat dacă nu poți, roagă-te și Domnul te va sprijini în tot ce faci, iar când nu poți și trebuie să faci ceva, te va căra în spate... dar nu cârti împotriva Lui sau a fratelui tău... dacă îl vezi mai muluit ca și pe tine... nu cârti căci nemulțumirea poftelor jignidoliceștii e cea mai mare desfrânare avocățească... ce se sfârșește cu goliciuni prin ruperea hainelor spre minciuni și beții și compătimeli tragice ca să vă fie milă de poarta cea largă și de poftele cele rele și viclene... de bârna din ochiul cel drept.
Ochiul este lumina Trupului, iar Cuvântul este Lumina Duhului! Ferice de cei ce veghează ca să le fie curate mereu, căci dacă în ochiul tău care este lumina se află întunericul minciunii, atunci cu atât mai mult întunericului care este în tine... el te va stăpâni, căci pofta satisfăcută, păcatul săvârșit se transformă în patimă, în nărav, și în dracul care te va stăpâni pe veci, caci toate poftele rele sunt draci chiar dacă nu ești conștient că sunt niște duhuri rele care se manifestă... sunt niște viermi morți dar care miscă-mișcă... și nu se mai opresc.