View Single Post
Vechi 08.12.2010, 14:35:13
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Exact asta de care vorbești e tradiția dracilor: că au scos zvonul că cică dacă nu înjuri, nu curvești, nu faci mallahie, devi ciudat, devi nebun... deci e musai să curvești că nu o să ți se întâmple nimic.
Nu e niciun zvon. Ei poate n-oi innebuni, dar cum am si spus: ai sa fii frustrat si desi nu ai sa faci chestiile alea, tot te gandesti la ele zilnic. Chiar vazusem pe cineva (alt forum) care spunea ca plange si ca nu mai poate si se chinuie sa nu pacatuiasca.
Are mult sens nu? Dumnezeul iubirii nemarginite sa-ti dea dom'le instinctele sexuale care sa se manifeste fara indoiala incepand cu varsta pubertatii - si apoi sa fie stabilit lucrul asta ca pacat. E ca si cum ti-as face cadou o masina noua ca sa te apere de frig iarna, si peste o saptamana dupa ce te-ai obisnuit cu ideea sa ti-o iau inapoi - numai asa ca sa vezi ce bine e, si sa poti suferi cat mai mult. Cinism?

PS: N-am spus ca-i bine sa-njuri/sa furi/sa bati sau ce-ai zis tu pe-acolo. Defapt eu nu cred c-as putea sa fac rau cuiva, numai diavol nu cred ca ma poti face :))
Ah, si cand spun de sex nici macar nu ma refer la: "ma duc in club, iau 3 gagici si ajung fix in pat cu ele". Uite, ai o prietena, o iubesti si.. simti ca vrei sa-i oferi ceva mai mult.

Last edited by Rearbottoms; 08.12.2010 at 14:38:33.
Reply With Quote