Citat:
În prealabil postat de macsim
"Eu sunt Usa. Daca intra cineva prin Mine, va fi mantuit; va intra si va iesi si va gasi pasune. (Ioan.10:9)" Asta este versiunea Cornilescu. Poate ca in alte versiuni, Domnul spune " daca intra cineva prin Mine, prin Sfintele Taine si prin Sfanta Biserica va fi mantuit." Daca este asa, atunci imi fac mea culpa ... Daca nu este asa, atunci raman la convingerea mea ca Isus imi este suficient, si pentru viata asta si pentru cea viitoare...
|
Asta este ca și când ați spune că Președintele Americii vă este suficient ca să dobândiți bogăție și putere. Absolut de acord, numai că pentru asta trebuie să vorbiți măcar cu el la telefon. Ideal ar fi să stați cu el la masă, față către față. Să faceți ceea ce vă spun colaboratorii lui. În nici un caz nu veți ajunge bogată și puternică doar citind ceea ce a scris președintele Americii ori ceea ce au povestit într-o carte colaboratorii lui că a făcut și a spus președintele Americii în Israel. Cu alte cuvinte, trebuie să aveți o legătură vie cu el. Acuma aveți o imagine mai bună ?