Citat:
Adica ii ataca pe cei care fac aceste cercetari si nu ideile cuprinse in ele. Dimpotriva, acestea sunt argumente stiintifice, iar cele evolutioniste tin mai mult de credinta.
|
Care cercetari? Da un link catre o publicatie periodica, stiintifica, creationista. Una care sa iasa o data pe luna, ca Nature, de pilda, unde lumea sa afle despre ultimele descoperiri creationiste. Unde sunt cercetarile, unde sunt laboratoarele, unde sunt studiile cu peer review? Daca discutam de o teorie stiintifica valida, unde sunt predictiile facute de ea, si cum este ea falsifiabila? Din moment sustii creationismul ca stiinta, presupun ca ai raspuns la cele mai de sus.
Citat:
Trebuie sa crezi in ele, nu au si suport stiintific.
|
Defineste "suport stiintific". Pentru ca din ce pot eu sa imi dau seama, un numar covarsitor de dovezi
convergente din biologie, genetica si paleontologie sustin T.E. Ce chestie, toti oamenii aia doar "cred", sunt orbiti. La fel si matematicienii, care se ocupa cu algoritmi evolutionisti care culmea, functioneaza! Tot asa, pe credinta, nu?
Citat:
Cel mai solid argument e ca nu exista fosile intermediare.
|
Creationistii care se ocupa de site-urile pe care evident le citesti spera (si din pacate nu o fac tocmai in van) ca niste minciuni repetate ad naseaum capata valoare de adevar. Asta de mai sus e doar una dintre ele. Mai trist e ca le inghiti asa, pe nemestecate.
Si singurul motiv pentru care o faci este ca teoria evolutiei iti ameninta credinta, bazata pe o carte scrisa acum mii de ani, de niste oameni care dispuneau de cunostinte comparabil mult reduse fata de ce stim acum. Si 2000 de ani mai tarziu, incepem sa aflam ca multe chestii din cartea aia sunt gresite. Si mai sunt oameni pe care treaba asta ii ia prin surprindere.
Citat:
real,in momentul de fata,daca omul nu face nimic,nimic nu se intampla
final:nimic nu are creator
|
Real, cred ca nu prea iesi pe afara. Ia zi, unde stai tu, ploua? Tuna? Fulgera? Sunt animale salbatice care se inmultesc in fiecare primavara? Dar germeni care ies din dezmorteaza primavara? Toate astea se datoreaza unei actiuni directe ale omului, nu?
Citat:
NIMIC(CU O SINGURA EXCEPTIE), NU POATE FI CU DE LA SINE PUTERE
|
Si exceptia aia de ce e exceptie? Cine si cand, si mai ales cum a hotarat treaba asta?
Si de unde pana unde, daca nu stim absolut
tot despre aparitia Omului, sau Pamantului, inseamna ca e un zeu in spatele intregului proces? Si chiar daca ar fi un zeu responsabil de asta, de unde stii ca e fix zeul tau?
Cand ti-am zis ca nu stii ce e aia logica, ai zis ca sunt nepoliticos. O luam de la capat, vad. Asta e, sunt un nepoliticos.