View Single Post
Vechi 07.12.2010, 21:36:32
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Dacă nu mă nășteam în Romania, ci undeva în occident, ori eram atee, ori mă apucam de yoga. Slabe șanse să fi fost catolică sau protestantă convinsă, la ei s-a diluat foarte mult credința. Până și aici, în credința cea adevărată, am avut îndoieli, acolo cu atât mai mult.

Sunt curioasă dacă m-aș fi convertit la ortodoxism, în caz că aș fi avut ocazia să cunosc religia.
eu la cum mă știu nu aș fi făcut-o.....dar asta nu spune nimic despre ortodoxie ci despre cât de puțin dispus am fost eu să caut adevărul încât L-am forțat pe Dumnezeu să îmi dea cu el în cap....și când spun să caut nu mă refer la a purta două trei discuții pe un forum sau la a urmări câteva emisiuni pe Discovery că din astea făceam și eu...a căuta înseamnă o hotărâre de tipul "ori găsesc adevărul ori mor încercând"....pentru mine ateii sunt persoane care spre deosebire de agnostici nu vor să recunoască că nu le pasă de adevăr...cei din urmă când spun că adevărul nu poate fi cunoscut în mod obiectiv măcar recunosc că nu le pasă chiar dacă o fac mai mult involuntar.....deci în ceea ce mă privește am și mai multe motive să le fiu recunoscător înaintașilor decât ar avea un Clark Carlton sau un Serafim Rose care s-au descurcat și singuri
Reply With Quote