Subiect: Nu mai are sens
View Single Post
Vechi 07.12.2010, 11:56:09
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Smile Lui Dumitru

[quote=Dumitru73;296471]Am intrat de ceva timp pe acest forum pentru a gasi niste raspunsuri.
Sincer, in afara de tulburare, nu m-am ales cu nimic.
Am pierdut mult timp citind postarile diversilor membri, am facut multe comentarii si am avut destul de multe discutii in contradictoriu.
Niciodata nu mi-am propus sa pierd credinta cuiva, chiar daca unii asa au inteles.

Ma incearca un sentiment profund de dezamagire.
Mi s-a atras atentia de doua ori, de catre aceeasi persoana, cand am folosit cuvintele "noi" respectiv "voi", in loc de "ateii" respectiv "crestinii".
In schimb, am fost jignit de nenumarate ori de cei ce-si spun crestini si nimeni nu a luat atitudine, nici macar cel ce ma admonestase, desi ii atrasesem atentia. Dar sa jignesti un ateu se pare ca este permis ... chiar indicat.
Raspunsul pe care il cautam l-am gasit, ca o concluzie asupra experientei mele pe acest forum."

Dumitru, multe raspunsuri vei gasi citind articole minunate de pe Crestin Ortodox. Cauta si vei gasi , te vei lamuri. Sunt articole si predici ale Sfintilor, ale traitorilor, pline de intelepciune si har.Eu te sfatuiesc sa cauti izvorul- este nesecat, datator de viata. Nu te lasa dezamagit. Vei gasi raspunsuri la multe intrebari.Te invit sa pasesti intr-o lume cu adevarat bogata in invataturi datatoare de viata!Vei intelege Ortodoxia.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote