S-a dat o stire cred ca la proTv mai demult nu chiar foarte demult, mai putin de 1 an, in care:
un pusti nu mai stiu de ce varsta a cazut peste balcon, de la un etaj inalt 6-7 parca si jos era direct ciment, nici un pom care sa ii atenueze caderea.
A scapat cu 2 zgarieturi nimic rupt nici entorse absolut nimic de tratat in spital nici vorba sa moara. A declarat ca s-a simtit tinut la aterizare si a aterizat in picioare ca si cand ar avea parasuta. Vecinele au vazut si au fost mirate ca a aterizat in loc sa cada si nici nu a indoit genunchii la atingerea cu pamantul pt ca nu avea viteza.
Mama mea dupa ce s-a operat de coxartroza a calcat stramb la coborarea din tramvai si era gata sa cada rau sa isi rupa tija de la operatie chiar cu piciorul ala, si astia la tramvaie se grabesc ingrozitor. S=a simtit tinuta de umeri (oamenii nu prea se baga sa ajute nu era nimeni sa fi venit sa o ajute)si s-a indreptat de coloana fiind in cadere, luru greu avand si 70 kg, iar in zona piciorului a simtit o caldura si o atenuare a durerii in loc sa creasca, si apoi forta in picior ca si cand ar fi sanatos. Nu a fost adrelina pt ca dupa eveniment nu a mai avut nici o problema. CIudat e ca s-a simtit si indreptata de la umeri schimbandu-se pozitia care era de cadere in alta de indreptare.
|