View Single Post
Vechi 06.12.2010, 11:44:53
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Smile la fix...

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Cand ma gandec la viata imi pare rau ca am facut prea multe greseli. Si as vrea sa pot sa dau timpul inapoi sa refac viata acolo unde am gresit. Dar ma si bucur ca mi-a dat Dumnezeu ce mi-a dat pana acum.
Cand ma gandesc la viata imi pare rau ca vad cum unii oameni isi distrug viata involuntar sau voluntar.
Cand ma gandesc la moarte ma infricosez caci stiu ca sunt pacatoasa. Si imi pare rau, ca ma gandesc ca poate viata mea nu a fost indeajuns de lunga sa indrept tot ce-am gresit.
Cand ma gandesc la moarte imi pare rau de cei ce mor fara sa fii facut ceva pentru mantuirea lor.

Sunt o persoana normala la fel ca toti cei care trec pe langa noi zi de zi. Doar ca eu sunt constienta de cat de mari sunt pacatele mele si altii nu. Nu vreau sa ma consider mai buna decat altii, desii altii se considera mai buni decat multi dintre noi.
Multi minimizeaza pacatele sale si maximizeaza pacatele oricui chiar daca ar fi aceleasi.

In rest imi doresc sa fie sanatosi copiii mei, sotul meu si in final si eu, sa ma bucur de ei.
De trait, cat mi-o da Dumnezeu pe masura bunelor si relelor mele.
Foarte bine spus! Ce mai,la obiect! Felicitari! Fiecare avem o viata si fiecare avem o moarte ,cum o traim(viata) si cum o trecem(moartea) vom vedea...dar...totul conteaza ce inveti din viata si cum vei fi mantuit ....