Vai... iar cu 2012? De cate ori trebuia sa se sfarseasca lumea pana acum? Eu prevad foarte multe persoane cu fata rosie de rusine cand vor vedea ca 2012 a trecut la fel cum au trecut restul anilor si restul "predictiilor".
Ma intreb cam cat din toate "faptele" listate de tine chiar intelegi ce inseamna. Vad ca sunt un amestec ametitor din foarte multe campuri de studiu, unele care chiar nu exista. Ai facut macar putina cercetare inainte sa transcrii aceste "fapte".
Foarte interesanta lista de "fapte". Ai putea da si o lista de referinta catre publicatiile stiintifice de unde le-ai luat? Preferabil ar fi numele lucrarii si a autorilor plus jurnalele unde a fost publicata, dar niste link-uri catre site-uri oficiale a agentiilor, organizatiilor sau universitatilor de care apartin autorii ar fi ok. Nu am sa stau eu acum sa le caut pentru tine. Success. Din cate am vazut in urma unor scurte cautari pe net vei avea nevoie de mult noroc sa gasesti niste surse credibile pentru majoritatea "faptelor" din lista ta.
Ai dreptate, 2012 e foarte aproape. Ce trebuie sa faci? Ce schimbari trebuie facute in viata? Sfatul meu este sa iti traiesti viata cat mai bine poti si sa verifici veridicitatea faptelor pe care le crezi. Cand cineva iti citeaza o lista de fapte care suna "stiintific" verifica daca sunt bazate pe studii adevarate care au respectat
metoda stiintifica si au fost supuse scrutinei celorlalti memrbi a comunitatii stiintifice si au trecut favorabil.
De exemplu ideea ca lumea se va sfarsi in 2012 nu se afla printre aceste fapte.