View Single Post
Vechi 05.12.2010, 16:58:31
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit pentru robotmanbla,bla,bla :)

Citat:
În prealabil postat de Rearbottoms;PS: [b
GheronIosifIsihastul[/b], tare sunt curios cum te descurci intr-o discutie 1 la 1, fata-n fata. Ah ce n-as da :D
mai copile,inima mea nu e polemica, of, te rog, lasa mainile jos ca nu suntem in niciun razboi, Eu ti-am oferit Lumina si ti-am indicat inima .. Acolo vei afla toate inclusiv ca nu exista si nici nu se pune PROBLEMA de extraterestrii! Ah desertaciune a mintii! Ah, tu mandrie nenorocita! Frate, hai sa-ti spun o scurta poveste din everghetinos: era intr-o manastire un frate care la priveghere cand fratii incepeau sa faca metanii el plictisit iesea afara si cauta sa palavrageasca despre desertaciuni ca inima lui era polemica si unul din batrani vazandu-l i-a atras atentia si l-a mustrat.. fratele a intrat in biserica dar dupa putin timp iarasi a iesit si iar palavragea in desert, aiurea.. spre nicaieri.. si in timp ce iesea batranul acesta vazu in vedenie un drac mare si negru cum il tragea cu un lant cu belciuge infipte in narile acelui frate tanar si vorbaret si cu inima polemica.. si a inteles inselaciunea si legatura cu care e legat fratele si iesind afara i-a tras o mama de bataie si in timp ce-l batea s-a vazut iesind dracul din inima calugarului si rupand-ola fuga.. tanarul frate cazu la picioarele batranului si plangand cerea iertare.. Acel frate pana la sfasritul vietii lui s-a nevoit si s-a pocait si asa si-a mantuit sufletul.. Asa ti-as face copile drag si eu daca am fi fost"1 la 1".. ti-as fi tras o mama de bataie ca sa vezi ce slab si cacacios si vulnerabil esti si ca sa inveti smerenia si umilinta .. pe calea asta, daca pe cea de buna voie cu buna stiinta o lepezi..
Oricum, bine barem ca inima ta polemica tipa la tine ca de asta esti aici.. in cautarea acelei "mame de bataie" .. o sa o primesti si o sa-ti amintesti cuvintele astea.. Ai canon sa nu le uiti si sa reflectezi la ele cat oi trai si sa scoti din ele toata invatatura cea buna spre vindecare mintii tale (cu medicamemte amarui, ce-i drept).. Nu vei uita asadar ce ti-am spus si toate gandurile tale, ai canon de la mine sa le indrepti spre importanta smereniei si a umilintei si spre vederea uraciunii si a nenorocirii si a inselaciunii mandriei celei pierzatoare de suflet..De cate ori te uiti in oglinda, de cate ori iei liftul, de cate ori mananci, cand te culci si cand deschizi ochii, la smerenie reflecteaza si cauta sa intelegi ce este ea si nu tevei opri si nu vei avea liniste pana cand nu vei desavarsi invatatura trasa din ea!
Reply With Quote