.. dar sa aiba bani! sai aiba, sa aiba, ca vreau sa aiba! sa-ma zgandere patimili cand il vad ca e langa mine! ca eu MERIT!!! Asta e preocuparea mea! Un om care sa-mi aprinda patimili si sa uit ca mor ,sa uit ca ma duc in iad, sa nu care cumva sa caut pacea Dumnezeiasca si pe Iisus Hristos!
Da cui ii pasa? Ca daca asa spune pofta? Eu vreau! EU VREAU! Gandeste liber! spune ce vrei! doreste-ti mai mult! Maximul! Vai de capul nostru de creiere spalate si ametite.. dormim imbracati si plini de demoni! Mah, voi stiti ca pentru fiecare pofta e un demon inlauntrul nostru? Noi ceea ce simtim este de fapt prezenta lui! ceea ce noi numim placere! indulcirea aceia care este exact ca dulceata de o simte pisica aceea care linge lama cutitului si-si bea propiul sange!Da cine sa vada? Cine sa se trezeasca?Cui sa-i pese? cine-i extremistul asta care ne strica visul?Da jos ochelarii de cal, !"habotnicule!" Inapoi la culcare, ca deja e prea multa trezvie pentru viata asta! Hai inapoi la patimi fiecare! spuneti fratilor pe site ortodox, ce vrea pofta voastra! Ce vrea ? CE VREA? Avem oferta nelimitata! Hai mai, ce mai stai? Du-te inapoi la patimile tale? Stii bine ca te intorci, vezi bine ca esti legat, complace-te, minte-te ca nu e nimic! Ti se pare! Ce Vesnicie? Ce Hristos?sperieturi de babe, nu? Merge si un carnat, merge si un sex, merge si dezgolirea, merge si fardarea si televizorul, si filmul si dansul si muzica, apoi ce e rau in ele mama? Ca e buni? Provoaca plasheri multa!hai sa vorbim despre ceva cat mai desert ,sa simtim cum moare in noi si ultima urma de trezvie si de sfintenie! Cine gaseste subiectul cel mai desert? hai ca suntem la concurs!Fiecare spune ce vrea anul care vine de exemplu! Ce ziceti? Cine vrea sa planga teribila noastra cadere in moarte? Cine vrea sa planga ca murim si ne apuca demonii si ne tarassc in iad? si e VESNIC! Cine vrea?
|