View Single Post
Vechi 05.12.2010, 14:44:55
cristian67
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Slava DOMNULUI ca ne-a dat Sfinti precum Arsenie Boca,ale carui cuvinte le-am scris si eu mai sus,deci acest ''BRAVO'' NU mi se cuvine nicidecum mie.
Desi Bunul Dumnezeu ne-a daruit Sfinti Parinti precum Arsenie Boca,Ilie Cleopa,Sofian Boghiu,Iustin Parvu,Arsenie Papacioc,Adrian Fageteanu si multi multi altii Domnul sa-i binecuvanteze,unii dintre noi cerem diplome de atestare medicala si luam in deradere cuvintele lor vii,mult mai vii decat multi dintre noi(carcotasii,scepticii si mereu cautatorii de argumente).Scriu acestea pt. ca un frate de-al nostru intru Hristos intreba intr-o seara pe forum,ce pregatire medicala a avut Arsenie Boca.Extraordinara si Dumnezeiasca potenta a Sfintilor nostri Parinti de a vindeca sufletul bolnav si mizerabil al omului cazut in mocirla pacatului,doar prin cuvant,privire,binecuvantare,era si este mai presus decat orice diploma medicala.Un suflet curat si sanatos dispune de un trup puternic si sanatos,o stare buna de spirit duce automat la sanatatea trupului.Din pacate medicina de azi(cea cu titluri multe,diplome si cate si mai cate descoperiri)exclude sufletul de la tratament,punand lumina reflectoarelor doar pe celula.Nu vreau sa supar pe nimeni,asta simt din sufletul meu,n-am vazut 40.000 de oameni in pelerinaj in curtea vreunui spital si e departe de mine gandul de a jigni pe cineva din aparatul medical(toata stima pt. adevaratii medici din pacate foarte putini la numar).Atata timp cat vom continua sa fim doar trupuri(inclusiv in Sf. Biserica),ne va fi rau,orice altceva in afara lui Hristos,e de la potrivnicul,ca vom lua sau nu aminte de porunci si lege,Dumnezeu va continua sa lucreze pururea drept,cu milostenie,dar nu va lasa nimic nepedepsit.Inchei rugandu-va sa ma iertati pe cei care v-am necajit cu ceea ce am spus si sa nu uitam ca boala lumii noastre moderne e tocmai departarea de Hristos.Hristos e incomod pentru lumea de azi,si atunci multi dintre noi preferam sa nu ni-L asumam(sau iL insotim doar pe muntele fericirii,dar cand e sa mergem cu El pe Golgota,batem in retragere)
Reply With Quote