View Single Post
Vechi 04.12.2010, 21:17:13
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
Domnul Oreste Teodorescu, este un om cu mult bun simt,iar emisiunile sale pe teme de spiritualitate,sunt aproape singure in peisajul mass-media,imbacsit de politica, de la noi !

Acest om merita respectat si nu denigrat, asa cum incearca unii,in disperare de cauza, legandu-se de acest om cult si cu o minte deschisa,pentru a-l denigra in fel si chip !

Desigur, nimeni nu e perfect, insa eu am vazut la dansul (ale carui emisini le urmaresc cu maxim interes si reala placere !) o atitudine echidistanta fata de toate religiile,si pareri interesante cu mult bun simt ! Eu nu l-am vazut sa faca partizanat in vreo directie sau alta !
Eu nu l-am vazut pe acest om modest si la locul lui,sa faca propaganda masonica, sau orice altceva,asa cum il acuza cu rea-vointa si ura,denigratorii sai (printre altii si vadim tudor !)
radule le cam incurci una cu alta,intrebareoate dintr-un isvor sa isvorasca apa dulce si amara?,poi prietenul tau umilul oreste iti face un ghiveci in cap, de tu nu le mai vezi decit pe cele bune ale lui.problema este poti sa mergi pe acelas drum cu lumina si cu intunericul de mina.o vreme l-am urmarit si eu,dar vazind ghiveciul ce nil ofera m-am multumit cu ce aveam mostenire,Invatatura bisericii.biserica nu greseste doar slujitorii,si noi.dar sa consideri ceva bun emisiunile lui oreste e un lucru eronat cu E mare.partizanatul ce spui ca nu face este un fel toate-s bune dar mai e si reversul nu toate-s de folos.sa mai sti caci,cu ceva timp in urma circula un filmulet pe yutub cu acest oreste ce ii faci reclama gratuita cum participa la o adunare masonica in Bucuresti si mai erau si ceva poze.daca nu sti ceva nu mai face aprecieri de ale tale ca nici vadim tudor nu e unul din acela ce nu stie si face aprecieri.biserica noastra este una soborniceasca si apostoleasca si nici-decum una samanica,oculta,masonica etc.te-ai agatat de vagonul ce duce in iad atentie mare!!!!!.ti-am spus-o ca unui frate de credinta fi vigilent fa-ti temele bine si lasa 'samanii' cu ale lor si lupta-te in Oastea lui Hristos a lui sa fie slava in vecii vecilor amin.
Reply With Quote