View Single Post
Vechi 03.12.2010, 22:00:45
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Topicul asta se referea la vorbele parintelui Cleopa care indemna sa nu mai dam sfaturi daca n-am trait situatia inainte si nici sfintia sa nu si-a respectat propria teorie.

Uite exemplul: Nela care da sfaturi!
Si precis ca are copii!!!!
Stii bine ca nu la toti le da copii, oricat s-ar ruga. Si totusi unora le da copii, tomai prin tratamente.

Cine s-a sfintit in viata de familie si cum? La cine te referi? Au avut casnicie normala, sau alba?

Exact ceea ce a facut Nela acum aici, zice parintele Cleopa sa nu facem.
20 la fundul altuia.
Sophia, are parintele Rafail Noica o conferinta in care spune un lucru important: voia noastra proprie este iadul.
Daca Dumnezeu face lucrurile intr-un fel, neindoielnic o face spre folosul nostru, chiar fara sa o stim! REu nu stiu de ce mi se intampla un lucru sau altul (in special daca le percep ca stranii, neuzuale), dar Dumnezeu stie, nimic nu este la intamplare.
De aceea este bine sa nu cartesti impotriva purtarii Lui de grija doar pentru ca nu o intelegi!
Nu are rost sa ne revoltam si sa o "tinem pe a noastra" impotriva invataturii bisericii, impotriva lectiilor de viata, impotriva tuturor.. Ca poate intr-o zi Dumnezeu va spune: faca-se voia ta (adica a omului) si isi retrage mana de pe om, lasandu-l dupa mintea lui pacatoasa.

O sa-ti caut link catre cuvintele parintelui Rafail Noica.
Reply With Quote