I-am sugerat si eu acest lucru, cu ceva timp in urma, dar a sarit in sus ca " aici nu este la scoala ! ". Eu nu stiam ca la scoala invatam atatea lucruri doar pentru a le sti la scoala, eu credeam ca le invatam pentru a le sti si a le pune in practica in cursul vietii, asa cum este si firesc.
Nu i-as fi spus nimic, pana la urma, daca nu m-ar fi agasat pe privat cu cateva mesaje " crestinesti " dornice sa-mi arate barna din viata intima. L-am considerat doar un copil desi, am inteles ulterior ca nu e, dar cu siguranta nici prea matur nu se poate dovedi cu atatea frustrari si nemultumiri inutile, fiindca am observat ca a deschis o sumedenie de topic-uri axandu-se pe aceleasi probleme ce tin de " fericire si nedreptate "
Imi amintesc de o maxima ;" De cand tot astepti norocul, ti-l faceai singur!"
Draga Ionut 12, crezi ca toata lumea asta " fericita " pe care o sesizezi si o judeci cu atata intriga, a devenit astfel asteptand sa-i pice ceva din cer, fara sacrificii, compromisuri si efort ?
Crezi ca fericirea se judeca numai in bani si frumusete ? Te inseli amarnic!
Se spune ca in tinerete " avem o mie de dorinte, iar la batranete, doar una...sa fim sanatosi " si pentru aceasta dorinta le-am sacrifica pe toate celelalte, cat de marete ar parea ele. Bine spus " ar parea " fiindca, sa stii ca de multe ori confundam aparentele cu esenta lucrurilor, judecam gresit dar, mai ales, atat de superficial si de natang, ignorand total constiinta acestor lucruri si adevarata semnificatie a valorilor.
Last edited by ory; 03.12.2010 at 13:04:08.
|